FUDBALTRANSFERI

Kriza Barselone sve gora, poslije Mesija ostaje i bez najvećeg talenta

U Barseloni se kriza nikako ne smiruje. Otišao je legendarni Lionel Mesi, a njegov primjer bi mogli da slijede i mnogi drugi.

Posljednji takav slučaj je Ilaiks Moriba, koji je po mnogim ocjenama najveći talenat Barselone.

Upravo vijest o njegovom odlasku donosi katalonski „Sport“ uz objašnjenje da su pregovori propali nakon što je Mesi otišao.

Zbog teške finansijske situacije neće doći do dogovora oko novog ugovora (baš kao i sa Mesijem), pa će ovaj 18-godišnjak otići bez odštete sljedećeg ljeta ili će već napustiti Kataloniju.

Barselona ne želi da ga proda za manje od 15 miliona evra, a već su odbili ponudu Lajpciga od osam miliona. Njemački klub je pokušao da iskoristi lošu situaciju u klubu i dovede bisera za mali novac.

Moriba će ukoliko ne dođe do dogovora (i transfera) čitavu sezonu gledati sa tribina, a neće igrati ni u Barseloni B. U Kataloniji su se pomirili da će otići sljedećeg ljeta bez odštete, a od njega žele da naprave primjer za sve ostale mlade fudbalere, šta će im se desiti ukoliko ne žele da se dogovore, piše „Sport“.

Prošle sezone je sakupio 14 nastupa u Primeri, te tri u Kupu kralja, dok je debitovao i u Ligi šampiona. Postigao je jedan gol i imao tri asistencije, a po svemu sudeći to će mu i za godinu dana biti učinak u Barseloni.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Fysio Dinxperlo
  2. Povratni ping: 방콕 변마
Back to top button