RUKOMET

Sjajan meč Kopera i Sloge i trijumf Slovenaca

Rukometaši Sloge nisu uspjeli da upišu drugu pobjedu na TV turniru u Doboju jer su poraženi od Kopera sa 24:25.

Ovo je bila jedna od najneizvjenijih utakmica na turniru, jer su se ekipe konstantno smjenjivale u vođstvu i do samog kraja nije bilo jasno ko će stići do trijumfa. Slovenci su ipak stigli do trijumfa na desetak sekundi do kraja, a Sloga nije uspjela da realizuje posljednji napad. Iako je palo relativno malo golova, obje ekipe su napade završavele vrlo brzo i pokazale da teže modernom rukometu.

Domaćin turnira odigrao je prilično loše prvo poluvrijeme i dozvolio rivalu dosta lakih golova iz kontri i polukontri. Međutim u drugom poluvremenu ekipa Dejana Vasilića se probudila, te na krilima publike i sjajnog Milutina Bogdanovića na golu uspjela da stigne do egala, čak i povede u nekoliko navrata, ali nije imala dovoljno snage da sačuva prednost. Slovenci su na kraju upisali trijumf i pred meč trećeg kola obje ekipe imaju po pobjedu i poraz.

Bogdanović je na kraju upisao 14 odbrana, a po šest golova postigli su Vladimir Stanković i Vladan Đurđević. Sloga će sutra igrati sa Zagrebom u posljednjem meču grupe A (19:15), dok se Koper sastaje sa Izviđačem u prvom meču četvrtog dana od 17:30 časova.   

Bogdanović 14, Đurđević  i Stanjković po 6

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button