RUKOMET

PREJAKI I FINCI Treći poraz Borčeve djece u Doboju

Rukometaši Koksa igraće sutra za peto mjesto na TV turniru u Doboju jer su upisali pobjedu protiv Borca (34:25), koji će se boriti za sedmo mjesto sa ekipom Kopera.

Najbolji finski klub u kome igra dosta igrača sa ovih prostora prilično lako je izašao na kraj sa najmlađim timom na turniru. Osim uvodnih desetak minuta (Borac vodio sa 6:3), Koks je kontrolisao igru i rezultat i na kraju stigao do ubjedljive pobjede. Sa druge strane, Borac je malo pokvario utisak nakon odlične igre protiv Vojvodine, ali su oscilacije u igri golobradih dječaka Mirka Mikića normalna stvar.

Mladi stručnjak je nekoliko puta istakao da mu rezultat nije u prvom planu u ovoj fazi priprema, te da će se truditi da što bolje pripemi ekipu za završni turnir Kupa Srpske i start Premijer lige. Najviše problema „crveno-plavima“ zadao je ekscentrični Temu Taminen koji je sa lijevog krila postigao čak 11 golova, Samardžić je dodao sedam, a Vitali Nenita pet.

U Borcu je ponovo najistaknutiji bio Amar Gračić sa pet, a Luka Perić dodao je četiri gola. Banjalučani će sutra ujutru od 11 časova pokušati da stignu do sedmog mjesta, dok će Koks odmjeriti snage sa Slogom od 18 časova u borbi za peto mjesto.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button