FUDBAL

Zaneti o novoj sezoni “Ne želim da lažem, biće teško i komplikovano”

Potpredsjednik Intera Havijer Zaneti rekao je da očekuje tešku i komplikovanu sezonu i dodao je Antonio Konte bio riješen da prošle sezone osvoji Skudeto.

Antonio Konte napustio je klub nakon što mu je donio prvu titulu šampiona poslije 11 godina. Zaneti veruje da će i pod vođstvom Simonea Inzagija Inter biti među najboljima iako ne očekuje da bude lako.

Inter je u odnosu na prošlu sezonu ostao bez Romelua Lukakua i Ašrafa Hakimija, a stigli su Edin Džeko i Denzel Damfris. Radi se, i pored svih finansijskih problema, i na produženju ugovora sa Lautarom Martinezom.

Svi se nadaju borbi za vrh tabele i u novoj sezoni, ali Zaneti upozorava:

– Ne želim da lažem navijače. Možda to drugi mogu, ali ja ne želim. Pred nama je teška i komplikovana sezona. To jednostavno mora da se kaže. Ali, takođe moram da kažem da nećemo biti daleko od najboljih. Inzagi radi dobar posao – rekao je Zaneti na konferenciji za medije.

– Veoma mi je žao što je Lukaku otišao, dao nam je toliko mnogo. Džeko je drugačiji tip igrača, ali je veoma važno pojačanje. Pred početak sezone reći ću navijačima jednu stvar – i ovoga puta ćemo dati sve za ovaj dres – zaključio je.

Sezona u Seriji A počinje u subotu, a Inter u prvom kolu dočekuje Đenovu.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button