FUDBAL

Anćeloti prelomio, Jović ostaje “kralj”

Novi trener Real Madrida, Karlo Anćeloti, odlučio je da pruži novu šansu Luki Joviću u Real Madridu.

Kako prenosi „As“, italijanski stručnjak ima vrlo jasnu sliku kada je u pitanju glavna alternativa Karimu Benzemi, a to je upravo srpski reprezentativac. Nakon što je prošao čitave pripreme i uvjerio se u mogućnosti Jovića, Anćeloti je odlučio da on ostane u Realu i vjeruje da je veoma efikasan napadač, koji može da vrati instinkt “ubice” kakav je imao svojevremeno u Ajntrahtu prije nego što je u transferu vrijednom 60 miliona evra prešao u Real.

Ovaj list navodi da Jović nije uspeo da se prilagodi u Madridu, da je imao i brojne ispade van terena, posebno tokom izbijanja pandemije korona virusa, kada je kršio policijski čas i upao u probleme sa zakonom.

Ipak, Anćeloti vjeruje da može da vrati pravu verziju Jovića i lično je pričao sa njim kako bi mu vratio samopouzdanje, koje je potpuno izgubio dok je Zinedin Zidan bio trener.

Sa druge strane, trener Reala je pričao i sa Marijanom, kojem je poručio da na njega neće pretjerano računati ove sezone i da bi za njega bilo najbolje da prihvati ponude koje budu došle za njega do kraja prelaznog roka.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button