EVROPSKE LIGEFUDBAL

DOBAR POČETAK BALKANACA Pogodili Đuričić i Džeko na otvaranju Serije A

Srpski fudbaler Filip Đuričić odigrao je sjajnu utakmicu za Sasuolo u prvom kolu Serije A golom pomogao svom timu da dođe do tri boda na gostovanju Veroni (3:2).

On je zatresao mrežu domaćina u 51. minutu poslije odličnog duplog pasa sa Kaputom, kojim je odbrana domaćih ispala. Treba ipak napomenuti da je zbog dva žuta kartona Velosa, Verona ostala i sa deset igrača na terenu u nadoknadi prvog poluvremena.

Prethodno je Raspadori doveo Sasuolo u vođstvo u 32. minutu, a poslije gola Đuričića vidjeli smo i pogodak Zakanjija u 70. minutu sa bijele tačke i još jedan gol gostiju u 77. minutu koji je bio delo Traorea.

Šampion Inter je bez problema riješio zadatak zvani Đenova. I bez Romelua Lukakua koji je prešao u Čelzi, „nerazuri“ su pokazali da imaju dovoljno napadačke municije i slavili sa 4:0.

Bila je ovo utakmica u kojoj je sve krenulo naopako po Đenovu već od samog početka. Koliko u 6. minutu je Škrinjar postigao gol za vođstvo, da bi osam minuta kasnije Hakan Čalhanoglu sjajnim udarcem sa 25 metara duplirao prednost. Poentirao je i Arturo Vidal, dok je Edin Džeko postigao gol na debiju i pokazao da će biti dobro pojačanje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 뉴토끼
Back to top button