KOŠARKAREGION

Mijailović najavio domaće pojačanje

Beogradski Partizan nastavlja da kompletira tim za narednu sezonu, u kojoj će se takmičiti u Evrokupu i ABA ligi, a predsjednik tima iz Humske Ostoja Mijailović preko društvenih mreža nagovijestio je da će uskoro biti ozvaničena saradnja sa još jednim domaćim košarkašem.

– Sa posebnim ponosom najavljujem važan potpis za naš KK Partizan. Narednih dana ćemo objaviti igrača koji će biti dokaz da je KK Partizan dobro mesto za razvoj domaćih igrača! U ponedeljak je početak slobodne prodaje sezonskih karata, no, žao mi je što neće biti mesta za sve – napisao je na tviteru Mijailović.

U medijima se prethodnih dana šuškalo da bi novi igrač ekipe koju vodi Željko Obradović mogao da bude 21-godišnji srpski centar Balša Koprivica. Ovaj Beograđanin je od 2019. godine bio student slavnog univerziteta Florida Stejt, a na draftu je u julu izabran sa 57. pozicije od Detroit Pistonsa. Za tim iz Mičigena nastupao je u Las Vegasu u NBA Ljetnjoj ligi.

Nedavno je Izraelac Jam Madar potpisao je trogodišnji ugovor sa crno-bijelima, a prije njega stigli su Zek Ledej, Rodions Kuruks, Kevin Panter, Alen Smailagić, Aleksa Avramović i Dalas Mur.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: study music
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button