BIHFUDBAL

Milenković pred krajiški derbi: Nešto se i mi pitamo

U 6. kola Premijer lige BiH na programu je krajiški derbi u kome će fudbaleri Rudar Prijedora na Gradskom stadionu dočekati Borac (nedjelja, 17 časova).  

Teško je reći kojoj ekipi je važnija opbjeda u ovom meču. Rudari su u minulom kolu poraženi na“Grbavici”, dok je Borac u četiri prethodna susreta osvojio samo dva boda, pa je posliej Marka Maksimovića sa klupe otišao i Zoran Milinković. Novi strateg je Nemanja Miljanović, koji će pokupati da prodrma ekipu i dovede je bar na približan nivo na kakvom je bila minule sezone.

Borac je favorit, tu nema dileme, ali su domaći pokazali da mogu biti nezgodan rival svima.

– Igramo protiv aktuelnog šampiona. Pogled na tabelu je lažan u odnosu na ono kakav kvalitet ima Borac. Svi znamo da vlada veliko rivalstvo između Prijedora i Banjaluke, i sa te strane neće biti lako ni nama ni njima. Moramo biti strpljivi, čekati svoju šansu, da vodimo utakmicu u našem smjeru. Respektujemo svakog rivala, pa i Borca, ali se nešto pita i nas. Vjerujem da možem slaviti – naglasio je Milenković.

Prijedorčani će u ovom meču biti lišeni usluga Žozefa Amoe, koji je još uvijek van stroja, Ajdin Redžić ima problema sa gležnjem, dok Sajaka muči stomačni virus.

– Očekujemo veliku podršku sa tribina. Dobro smo radili tokom cijele sedmice, spremni smo i jedva čekamo krajiški derbi – naglasio je prvotimac “žuto-plavih” Nemanja Marić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 티비위키
  2. Povratni ping: Cine vision
Back to top button