FUDBALREGION

PAO TSC Zvezda se mučila dok nisu ušli Katai i Kanga

Fudbaleri Crvene zvezde savladali su na stadionu „Rajko Mitić“ dosadašnjeg lidera Superlige TSC sa 3:1 u derbiju šestog kola Superlige.

Ne odustaje Dejan Stanković od rotacija, ali ponovo su stvar morali da vade prvotimci, koji su bili predviđeni za odmor između dva evropska izazova. Crveno-bijeli su se mučili u prvom poluvremenu, dok su na klupi bili Aleksandar Katai, Milan Rodić i Gelor Kanga. Došli su do gola u 16. minutu, ali je on poništen zbog ofsajda Strahinje Erakovića, koji je na ovoj utakmici igrao lijevog beka. Odluku pomoćnog sudije potvrdio je VAR.

Do vođstva dolaze gosti u 25. minutu kada je Đuro Zec iskoristio lošu reakciju cjelokupne Zvezdine odbrane. Ipak, da ne ode domaćin sa rezultatskim minusom pobrinuo se Nenad Krstičić koji je uhvatio sjajan volej sa oko 16 metara i postigao prelijep gol.

Na početku drugog poluvremena umjesto indisponiranih Radovana Pankova i Veljka Nikolića ušli su Rodić i Katai. Rezultat se vidio već u 51. minutu kada je Katai prosuo malo svoje magije i doveo Zvezdu u vođstvo. Do kraja meča pobjedu je golom u 78. minutu potvrdio El Fardu Ben. Zvezda je sada poravnata sa TSC na tabeli sa po 13 bodova, ali uz utakmicu manje.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button