BIHFUDBAL

PRVA LIGA Rašević pokorio “Luke”, strijelci raspucani

Čak 25 golova „palo“ je na sedam utakmica subotnjeg programa u Prvoj ligi Republike Srpske, a favoriti su uglavnom opravdali tu ulogu.

Možda se malim iznenađenjem može nazvati pobejda Sutjeske u Doboju, ali treba imati na umu da su Fočaci sačuvali igrački kadar iz prošle sezone i značajno se pojačali. Pojačala se i Sloga, ali to nije bilo dovoljno da bodovi ostanu na „Lukama“. Gosti su poveli golom Radovića, Sloga preokrenula preko Ddaića i Kneževića, ali je Radović drugim golom poravnao, da bi iskusni Dejan Rašević donio veliko slavlje fudbalerima Sutjeske u sudijskoj nadoknadi.

Krupa je u finišu meča slomila otpor Alfa Modriče i golovima novajlija Perovića, Vidovića i Rudana slavila sa 3:1.

Malo iznenađenje napravio je i Borac koji je slavio u Derventi protiv Tekstilca, dok je Drina bila sigurna protiv Slavije, baš kao i Kozara koja debitantu Budućnosti iz Pilice nije ostavila ni gram nade. Rezultati drugog kola: Tekstilac – Borac (KD) 0:1, Kozara – Budućnost 3:0,

Drina – Slavija 4:0, Zvijezda 09 – Podrinje 5:0, Krupa – Alfa Modriča 3:1, Sloboda (NG) – Željezničar ST 3:0, Sloga – Sutjeska 2:3. U nedjelju od 18 časova igraju Omarska i Ljubić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button