BIHFUDBAL

U BORCU JASNI Pobjeda u Prijedoru lijek za probleme

Sa trećim trenerom u šest kola Premijer lige BiH fudbaleri Borca pokušaće sutra da dođu do prve ovosezonske pobjede na gostovanju Rudar Prijedoru (17 časova). Debitant na klupi Nemanja Miljanović imao malo vremena da nešto značanije promijeni u igri, pa je više razgovorom i pristupom mogao da podigne poljuljano samopouzdanje fudbalerima.

– Poštujem Rudar, koji se u prethodnim susretima dobro pokazao, ali je jasno da je kvalitet na našoj strani. Na ovih nekoliko treninga pod mojim vođstvom ekipa je stvarno dobro radila i vjerujem da će se to vidjeti sutra. Naša želja je da se što prije vratimo na normalan kolosijek i još jednom ponavljam da su za to najbolji lijek dobar rad i pobjede. Igrači su svjesni da nam odgovara samo pobjeda i tako ćemo se i postaviti – naglasio je Miljanović.

Vezni fudbaler „crveno-plavih“ Aleksandar Vojnović zna koliko su teške utakmice sa susjedima.

– Očekuje nas krajiški derbi, znamo kakve su to utakmice. Uz uvažavanje rivala mi tražimo pobjedu kojom bi krenuli ka gornjem dijelu tabele i najavili izlazak iz krize – rekao je Vojnović.

Stručni štab Banjalučana ne može da računa na Đorđa Milojevića, koji odrađuje crveni karton, te na Marka Kujundžića i Dinu Ćorića zbog povreda.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button