ATPTENIS

Zverev u finalu, Cicipasu malo dva brejka u trećem setu

Njemački teniser Aleksander Zverev uspio je da se plasira u finale mastersa u Sinsinatiju jer je poslije taj-brejka trećeg seta savladao Stefanosa Cicipasa i tako zakazao meč sa Andrejom Rubljovom.

Zverev je do pobjede stigao poslije dva časa i 43 minuta igre, po setovima 6:4, 3:6, 7:6(4). Bio je ovo njihov deveti međusobni duel i tek treći trijumf za trenutno petog tenisera svijeta.

Prvi set nam je donio jednu jedinu brejk loptu, koju je iskoristio Zverev i tako stigao do vođstva. Dobro je krenuo i drugi, oduzeo servis Cicipasu odmah na startu, međutim, Grk je brzo uzvratio sa dva uzastopna i nešto kasnije izjednačio u setovima.

Djelovalo je da će Cicipas uspjeti da slomi Zvereva, imao je dva brejka viška u odlučujućem setu, ali je Zverev volšebno uspio da se vrati i u gemu u kojem je Stefanos servirao za meč, napravi brejk.

Morao je da se igra taj-brejk, bilo je izjednačeno, 3:3, da bi Zverev napravio seriju 4:1, iskoristio drugu meč loptu i otišao u finale. Ono je na programu večeras od 22.30.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button