FUDBAL

Stanojević: Bio je egal na početku, moglo je i drugačije

Fudbaleri Partizana u nedjelju su rezultatom 4:0 savladali Kolubaru u Lazarevcu, a trener pobjedničkog tima Aleksandar Stanojević istakao je pozitivne i ne tako pozitivne strane u pobijedi svoje ekipe.

Crno-bijeli sada imaju maksimalan učinak poslije pet utakmica na startu šampionata.

– Zadovoljan sam, fokusirani su bili momci, dali su prvi gol. Bila je egal utakmica na početku, moglo je da ode na njihovu stranu. Čestitam igračima na koncentraciji i na pobedi – izjavio je Aleksandar Stanojević.

– Ne možete biti zadovoljni kada izgubite utakmicu, olakšavajuće je što je to Partizan. Prvo poluvreme smo igrali izvandredno, bio je egal, ono što nije smelo da se desi je drugi gol na zatvaranju prvog poluvremena. Kapacitet Patizana je došao do izražaja, nemamo za čim da žalimo, okrećemo se protivnicima koje možemo da dobijemo, dobili smo danas neke stvari, dva mlada štopera koja rade odlično – rekao je trener crno-belih.

Partizan u četvrtak u Humskoj očekuje revanš meč četvrtog kola kvalifikacija za Ligu konferencije protiv Santa Klare, a portugalska ekipa je u prvom duelu slavila 2:1.

(Sport Klub)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: mushrooms price list
Back to top button