OSTALI SPORTOVI

Švajni je imao poseban razlog da uči srpski

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović (37) i njen suprug Bastijan Švajnštajger (37) sve češće se pojavljuju u javnosti. Srećni par se skućio u malom austrijom gradiću Vestendorfu, a svaku priliku koriste kako bi zajedno putovali i obilazili nove destinacije.

Ana se nedavno pojavila na naslovnoj strani magazina “Bunte”, a tom prilikom otkrila neke do sada nepoznate detalje iz zajedničkog života Srpkinje i Nijemca. Ono što je posebno interesantno jeste prva rečenica koju je Ivanovićeva naučila na njemačkom, nedugo nakon što je stupila u vezu sa Švajnštajgerom.

– “Ne, hvala, srećno sam zaljubljena”. Posle našeg prvog sastanka u Minhenu rekao mi je da to izgovorim ako neko počne da priča sa mnom na nemačkom (smeh) – istakla je Ana.

Sa druge strane, Bastijan je učio srpski jezik kako bi imresionirao Aninu majku, jer je želio da ona vidi kakvog zeta ima.

– Bastijan i ja sporazumevamo se na engleskom. No, sa decom pričamo sve – i engleski i nemački i srpski. Učim nemački, slušam supruga dok razgovara sa sinovima. Znam da kažem nekoliko stvari, na primer “pazite, ovo je opasno” ili “povrće je zdravo”. Sa decom je sve lakše. A porodica je najlepši timski sport na svetu – objasnila je Ivanovićeva.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: source
Back to top button