OSTALI SPORTOVI

Durent ide stopama Bekama i Tajsona, ulaže milione u prodaju marihuane

Kevin Durent osim što je jedna od najvećih NBA zvijezda, uspješan je i poslovni čovjek, te se uveliko okrenuo biznisu koji je posljednjih godina u Sjedinjenim Državama eksponencijalno rastao, a to je prodaja marihuane (kanabisa).

Mnogo je slavnih i milionera iz svijeta sporta, kulture i zabave koji su u posljednje vrijeme pokrenuli slične biznise u ovom novom i unosnom poslu, poput glumica Gvinet Paltrou ili Vupi Goldberg, te Majka Tajsona, Dejvida Bekama…

Investiciono društvo koje Durent vodi sa svojim partnerom Rikom Klajmanom, najavilo je da će sarađivati s Vidmapsom, poznatom platformom koja okuplja i posluje s ljudima koji žele kupiti marihunau, kao i s organizacijama koje je prodaju.

– Među mojim kolegama i u društvu nestala je stigma koja je postojala o marihuani. Kao da je flaster skinut. U sportu je to bilo nešto tajno što su igrači konzumirali – kazao je košarkaš Bruklin Netsa.

Podsjetimo, NBA liga je krajem prošče dozvolila košarkašima da puše marihuanu, što je jedna od najvećih odluka u istoriji najjače svjetske košarkaške lige.

Kako je objašnjeno, odluka o legalizovanju marihuane je zasnovana na pravilima sigurnosti u okolnostima pandemije i za cilj ima smanjivanje broja nepotrebnih direktnih kontakata osoblja iz antidoping sistema i košarkaša.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 사이트
Back to top button