TENIS

I DALJE NOSI “KROKODILA” Đoković jednim potpisom zaradio desetine miliona

Najbolji teniser svijeta i kompanija „Lakost“ produžili su ugovor o sponzorstvu na još četiri godine, pa će tako najbolji teniser svijeta nositi “krokodila” bar do 2025. godine!

Đokoviću je ugovor sa francuskim proizvođačem jedan od najvećih koje je potpisao, pošto je njihova saradnja počela 2017. godine, kada je potpisan ugovor na pet godina, po kojem je godišnje zarađivao 9,4 miliona evra.

– Partneri od 2017. godine, „Lakost“ i Novak Đoković su ponosni da objave da se njihova saradnja nastavlja do 2025. godine. Izuzeten sportista i svjetski reket broj jedan, koji dijeli zajedničke vrijednosti sa francuskim krokodilom: odvažnost, posvećenost i eleganciju – navodi se u saopštenju kompanije.

Detalji ugovora nisu saopšteni, ali nema sumnje da će Novak zaraditi više desetina miliona dolara i da ugovor sigurno ne može da bude manji od cifre koja je bila u prvom ugovoru, pošto je sada Đoković osvajač rekordnih 20 grend slem trofeja, koliko imaju i Federer i Nadal. Rekorder je po broju sedmica provedenih na prvom mjestu, rekorder je po broju osvojenih mastersa, zarađenog novca… a glavni je kandidat i da osvoji US open i tako osvoji kalendarski grend slem, što nikome nije pošlo za rukom još od Roda Lejvera  1969. godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button