BIHFUDBAL

JAGODIĆ PRIZIVA SREĆU Lopta “šeta” po liniji, ali neće u gol

Fudbaleri Radnika ni poslije šestog kola nemaju pobjedu, a njihov šef stručnog štaba Vlado Jagodić poslije remija sa Željezničarom (0:0) istakao je da u ovom susretu njegova ekipa nije imala ni sreće.

Naime, u sudijskoj nadoknadi utakmice “rezervista” Faruk Gogić je pogodio prečku.

– Pomalo je neshvatljivo da nam se drugi put ove sezone dešava da lopta šeta po liniji i da nema nikog da je ugura u mrežu. Kada se sve sagleda, možda je remi i najrealniji ishod, jer je Željezničar odlično ušao u meč i bio dominantan prvih 20 minuta. Nisu nas iznenadili, ali mislili smo da možemo kontrolisati utakmicu od početka. Vidjeli ste da smo u drugom dijelu ipak bili mnogo opasniji, ali nema realizacije i ovo je realan rezultat – istakao je Jagodić, koji je pohvalio sudiju Ermina Sivca rekavši da je obavio odličan posao.

Iskusnog stručnjaka raduje i činjenica što je na Gradskom stadionu u Bijeljini sve više gledalaca.

– Pohvalio bih ih, a posebno našu navijačku grupu “incident”, koja nas je zdušno bodrila svih 90 minuta. To mnogo znači ovim mladim momcima, jer sam opet u prvih 11 imao čak četvoricu mlađih od 21 godine. Nama ostaje da pamtimo da su bili uz nas i da im to što prije vratimo još boljim igrama, a pogotovo rezultatima. Moramo biti strpljivi, jer vjerujem da ćemo poslije reprezentativne pauze, koja će uslijediti nakon nedjeljnog meča u Banjaluci, biti mnogo uigraniji, a vjerujem i znatno opasniji po protivničke golmane – dodao je Jagodić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: heckler and koch pistols
Back to top button