TENIS

NAVIJAČI U STRAHU Šta je sa Novakovim okom?

Novak Đoković stigao je u Njujork gdje će učestvovati na predstojećem US openu, ali je po slijetanju na aerodrom jedna njegova fotografija privukla mnogo pažnje i zabrinula navijače.

Naime na fotografiji je primjetno da je lijevo Novakovo oko drugačije u odnosu na desno, kao da je poluzatvoreno, što je upalilo alarm kod najvatrenijih navijača srpskog igrača na društvenim mrežama.

Bilo je onih koji su smatrali da je možda u pitanju neka manja infekcija, a svi su podsjećali da Srbin često nosi sočiva.

– Šta se dešava sa njegovim lijevim okom? Mislim, jasno je da ne utiče na njegov tenis, ali me zanima – napisao je jedan korisnik.

Nije prošlo dugo, a stigao mu je odgovor.

– Dobro zapažanje… Ali „selfi“ je na aerodromu nakon dugog leta i nije mjerodavan da se bilo šta dijagnostifikuje. Siguran sam da svako od nas ima čudan selfi… Vidjećemo uskoro ili nešto kasnije…

Rasprava je u međuvremenu buknula pa su neki tvrdili da to nije opasno stanje, a nazivali su to stanje ptozom („ptosis“). Ptoza najčešće podrazumeva spuštanje očnog kapka.

Ista fotografija sa aerodroma je mnoge zabrinula, ali su svi primjetili slično i na snimku koji je objavio Vasek Pospišil tokom treninga sa Đokovićem pred US Open.

Nije ovo prvi put da se diskutuje o oku Novaka, prošli put je veliku pažnju privukla jedna fotografija iz Dubaija početkom prošle godine.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 호두코믹스
  2. Povratni ping: 다시보기
Back to top button