FUDBAL

LEONARDO POTVRDIO Mbape hoće u Real, ponuda daleko od prihvatljive

Sportski direktor Pari Sen Žermena Leonardo izjavio je da Kilijan Mbape želi da nastavi karijeru u Real Madridu, te da na “Parku prinčeva” čekaju odgovarajuću ponudu “kraljevskog kluba”.

Već izvјesno vrijeme priča se o prelasku 22-godišnjaka u madridski klub. Navodno, Mabape je zbog toga odbio nekoliko ponuda “svetaca” da produži ugovor.

U srijedu je o svemu progovorio sportski direktor francuskog giganta, koji je objasnio kako stoje stvari.

– Kilijan želi da pređe u Real Madrid i nećemo ga zadržavati. Odbili smo prvu njihovu ponudu, ali ako ispune naše zahtjeve, vidjećemo. Mbapeu smo dali dvije važne ponude – jednu za najbolje igrače u timu prije dva mjeseca i jednu nedavno, iznad toga. Željeli smo da mu pokažemo da je za nas veoma važan igrač, da je centar našeg projekta, ali i da nije iznad njega – rekao je Leonardo.

Pisalo se i da je Realova ponuda bila vredna 160 miliona evra.

– Zvanična ponuda Real Madrida je daleko od onoga što želimo. Da, riječ je o 160 miliona evra. To je manje od onoga što smo izdvojili za njegov transfer 2017. godine. Izgleda da je strategija da dobiju “ne” od nas, da pokažu da su probali sve i da onda sačekaju sljedeću godinu i dovedu ga bez obeštećenja. Kilijan je uvijek obećavao da neće otići iz kluba besplatno – rekao je Leonardo.

Mbape je ugovorom vezan za PSŽ do leta 2022. godine.

– Ne planiramo da ponovo pričamo sa Realom. Prelazni rok se završava 31. avgusta. Zna se kako funkcionišu stvari. Ako ostane, produžićemo ugovor. Ali nećemo ga pustiti za manje od onoga koliko smo ga platili, kada još dugujemo novac Monaku – istakao je Leonardo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

4 Comments

  1. Povratni ping: blue magnolia mushroom
  2. Povratni ping: more
  3. Povratni ping: tu peux vérifier
Back to top button