OSTALI SPORTOVI

Zbog atraktivne Meksikanke skočila gledanost sportskih događaja

Atraktivna meksička voditeljka Himena Sančez ponovo je zapalila internet. Ovu 36-godišnjakinju koja radi na američkom “Foks sportsu” zbog izgleda i načina života zovu meksičkom Kim Kardašijan.

Da postane šire poznata svojevremeno je doprinio i kućni film za odrasle koji već godinama kruži internetom u kom je Himena Sančez, ali je prokomentarisala kako je ta situacija ne uzbuđuje i nastavila je da živi normalno nakon toga.

Sančezova je popularnost stekla na sličan način kao i italijanska voditeljka Dileta Leota o kojoj je svijet pričao nakon hakerskog napada i objavljivanja njenih privatnih i provokativnih fotografija. I Meksikanka je doživjla nešto slično, a kako i sama objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama tamošnji mediji su riješili da je iskoriste i u svijetu sportskog šou biznisa.

Dobila je angažman i zahvaljujući tome što prati sport, pa izvještava sa brojnih velikih sportskih događaja po Sjevernoj i Srednjoj Americi, a istraživanja pokazuju da su oni na kojima se pojavljuje dosta gledaniji nego što je uobičajeno.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button