TENIS

Bivša djevojka opet optužila Zvereva: Udarao me je, govorio da želi da umrem

Olga Šaripova, bivša djevojka Saše Zvereva, ne prestaje da ga optužuje za navodno maltretiranje, a poslije deset mjeseci od prvog dijela priče, sada je izašao je i drugi dio intervjua u kojem ona govori o nasilju koje se dogodilo tokom turnira u Šangaju 2019. godine.

Šaripova je a sada je za magazin “Slate” otvorila dušu i do detalja objasnila šta je sve preživela dok je bila u vezi sa njim. Ona ga je optužila za nasilje u vezi, a iznijela je i neke stravične detalje poput onih da ju je gušio jastukom, uvrtao ruke, udarao njenom glavom o zid…

Šaripova za američki magazin opisuje dramatičnu situaciju tokom jedne rasprava kada je ona otišla da se istušira, a Zverev je nastavio da joj prebacuje ispred vrata kupatila.

– Kada sam izašla ispod tuša i krenula po peškir, došao je i rekao: “Spakuj odmah stvari i idi”. Rekla sam mu: “OK, možeš li samo da sačekaš nekoliko minuta? Gola sam ovde”.

U tom trenutku, prema njenim riječima, Zverev ju je napao nasilnije nego ikada ranije. Kaže da ju je zgrabio za grlo i pritisnuo je na zid kupatila.

– Počeo je da me udara, a ovoga puta sam shvatila da ne mogu da budem vreća za udaranje. Mlatila sma rukama kako bi se pokušala zašttiti. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Žena sam, nisam mnogo jaka. A poslije tuširanja, nisam imala ni vremena da odem po odjeću – rekla je.

Šaripova kaže da ju je Zverev i vrijeđao dok ju je udarao.

– Počeo je da mi govori stvari poput: “Nadam se da ćeš umrijeti, trebalo je juče da umreš, ali ne u mojoj sobi. Ako hoćeš da umreš, uzmi insulin i idi umri na ulici, jer ja ne želim probleme. Ne želim više da se bakćem sa tobom”. Ja sam plakala i rekla mu: “OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Idem na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim s ovim. Šta hoćeš od mene? Udarićeš me? Već jesi”.

Kada je Zverev izašao na meč osmine finala nekih 12 sati poslije toga, bilo je ogrebotina na lijevoj strani njegovog vrata. One su, kaže Šaripova, posljedica njihove svađe.

Iako se Zverev i Šaripova više nisu vidjeli uživo, nisu odmah raskinuli. Zverev je nastavio da šalje poruke i Šaripovoj narednih nedelja, želeći da mu se Olga vrati.

– Ta dva meseca mi je pisao sve vreme, pokušavao da popravi našu vezu – rekla je, a onda se začudila kada je tokom turnira u Parizu u Aleksanderovoj loži vidjla Brendu Pateu, njemačku manekenku. Šaripova kaže da je Zverev žustro poricao svoju vezu s njom.

Dodaje da je Zverev pokušao da dokaže svoju posvećenost tokom turneje sa Rodžerom Federerom po Južnoj Americi krajem 2019. Pozvao ju je, pao na jedno koljeno i zaprosio Šaripovu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: แทงหวย
  2. Povratni ping: water over macbook
  3. Povratni ping: zweefparasol 300x300
Back to top button