BIHFUDBAL

BORAC NEMA IZBORA Radnik mora pasti

Fudbaleri Borca uvjereni su da će u sedmom kolu stiči do prve ovosezonske pobjede protiv Radnika u nedjelju (Gradski stadion, 19 časova).

Banjalulani imaju vrlo turbulentan start sezone, pa je Nemanja Miljanović već treći trener koji vodi aktuelnog šampiona. Debitovao je remijem u Prijedoru, pa sada vjeruje da je došlo vrijeme za slavlje.

– Normalno je da ćemo ići na tri boda, ali neće biti lako. Radnik igra bolje nego što tabela pokazuje, trebalo je da imaju četiri, pet bodova više. Dobri su u odbrani, odlično rade tranziciju. Spoj su mladosti i iskustva, opasnost prijeti od iskusnog Đurića, a znamo da igraju na kontranapade preko brzih napadača Pantelića i Markovića. Neće biti lako, ali na nama je da pokažemo zrelost i da prekinemo seriju bez pobjede. Pokušaćemo da diktiramo igru, nećemo se mnogo osvrtati na rivala i nastojaćemo da iskoristimo te neke slabosti koje imaju – rekao je Miljanović

On neće moći da računa na Dinu Ćorića i Marka Kujundžića, a oporavio se štoper Đorđe Milojević. Trijumfu se nada i vezni fudbaler Amar Begić.

– Očekujem zahtjevnu utakmicu. Radnik ovdje neće doći da se brani, ali očekujem da budemo na potrebnom novou, sigurno ćemo dati sve od sebe za pobjedu – rekao je Begić.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: weed delivery Toronto
Back to top button