ODBOJKA

Imaju li odbojkašice Srbije pravog rivala za zlato?

Odbojkašice Srbije lako su sa pet pobjeda iz isto toliko mečeva osigurale osminu finala na Evropskom prvenstvu, pa imaju realnu šansu da stignu do trećeg uzastopnog, a četvrtog ukupno, zlata na Evropskom prvenstvu.

U međuvremenu su saznale i ko im je prva prepreka u nokaut fazi. To je selekcija Mađarske, četvrtoplasirana iz grupe C, čije su se utakmice igrane u Zadru.

Mađarice su grupnu fazu završile sa samo jednom pobjedom, baš kao i Slovačka i Švajcarska pa ne bi trebalo da predstavljaju veću opasnost po djevojke Zorana Terzića.

Na megdan Srbiji izaći će u nedjelju od 20.00 časova u “Štark areni”, a pobjednik tog duela u četvrtfinalu igraće protiv boljeg iz meča Francuska – Hrvatska.

U tom dijelu žrijeba su još i Ukrajina, Poljska, Češka i Turska, koja zapravo ima najveće šanse da stigne do polufinala.

Najveće izglede da ostvare dobar rezultat na kontinentalnoj smotri, iz drugog dijela žrijeba, imaju Holandija, Bugarska, Italija i Rusija, koja se pokazala opasnom jer je otkinula Srbiji dva seta. Ipak, završnica prvenstva je u Beogradu, a Srbija ima 21 uzastopnu pobjedu na evropskim prvenstvima, pa je pitanje može li iko da je zaustasvi na putu ka trećem uzastopnom zlatu vrlo opravdano i na mjestu

Raspored

Subota:

16.30 Holandija – Njemačka (Plovdiv)

19.30 Bugarska – Švedska (Plovdiv)Ip

Nedjelja:

16.30 Turska – Češka (Plovdiv)

17.00 Hrvatska – Francuska (Beograd)

19.30 Poljska – Ukrajina (Plovdiv)

20.00 Srbija – Mađarska (Beograd)

Ponedjeljak:

17.00 Italija – Belgija (Beograd)

20.00 Rusija – Bjelorusija (Beograd)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Watch hot xxx video
Back to top button