EVROPSKE LIGEFUDBAL

MITROVIĆ NE MRDA U Fulamu do 2026. godine

Srpski napadač Aleksandar Mitrović produžio je ugovor sa Fulamom kome se obavezao na vjernost do ljeta 2026. godine.

Iako se činilo da će novom selidbom “kotidžersa” u Čempionšip završiti njegova odiseja, snažni napadač je odlučio da ostane jer mu je očigledno vrlo lijepo u Londonu.

– Osećaj je fantastičan. Ovo je moj tom već tri ili četiri godine. Veoma sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Kod kuće sam i srećan sam što ću biti tu narednih pet godina – rekao je Mitrović.

On je u Fulam došao 2018. godine na pozajmicu, a nedugo potom i trajno postao član ovog kluba koji je otkupio njegov ugovor od Njukasla. Dvije godine igrao je sjajno, onda je upao u krizu prošle, bilo je i nesuglasica sa menadžerom Skorom Parkerom, ali na startu nove kampanje sve ide kao po loju. Novi trener Marko Silva dodijelio mu je ulogu koju i zaslužuje i brzo mu je stigla zahvalnica u viddu golova. Mitrović je na četiri utakmice tri puta zatresao mrežu rivala, a Fulam je prvi na tabeli sa deset bodova.

– Mitro je bio pokretačka snaga ovog tima kada smo prelazili u Premijer ligu. Postigao je mnogo važnih golova i zaslužan je za brojne nevjerovatne uspomene Fulama – dodao je prvi čovjek kluba Toni Kan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button