FUDBAL

ENGLEZI JAVLJAJU Real odustao od Mbapea

Veoma su se intenzivirali pregovori između Reala i Pari Sen Žermena oko transfera Kilijana Mbapea, ali kako prenosi “Skaj Sports” najtrofejniji klub Lige šampiona odlučio je da izađe iz pregovora i sačeka manje od godinu dana kako bi doveo mladog Francuza kao slobodnog igrača.

Iako se tokom dana plasirala vijest da je Real spremio odlučujući napad i ponudu od 200 miliona evra, što je neka cifra koja se iskristalisala u javnosti da bi bila dovoljna da zadovolji apetite francuskog kluba, ipak nema ništa od toga. Bar tako tvrde Englezi i da se Real Madrid povukao i da će čekati januar da može nesmetano da pregovara sa igračem.

Naravno, ako stvarno ovako ostane, onda će i drugi klubovi steći tu mogućnost, pa će Real imati mnogo veću konkurenciju nego što je sada ima. Naravno, u Madridu bi mogli da se uzdaju u mnogobrojne izjave ljubavi igrača prema „kraljevskom klubu“, ali imali smo priliku i ranije da vidimo da ta ljubav umije da „poklekne“ pred naletima jačih finansijskih ponuda.

Treba ipak sačekati kraj prelaznog roka, jer ne bi bio prvi put da se stvari ipak okrenu i da na kraju ipak Real još jednom pokuša da dovede igrača kojeg toliko želi. A možda je ovo i jedan vid pritiska na Pari Sen Žermen da još jednom razmisli da možda ponuda od 170 miliona + 10 miliona bonusa i nije tako loša i svakako bolja nego da za 10 mjeseci igrača izgube bez evra kompenzacije.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button