ODBOJKA

IMA LI BOLJE MOTIVACIJE Ognjenovićeva protiv Francuske igra 300. meč u dresu Srbije

Kapiten ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović smatra da bi moralo da se poradi na motivaciji pred završnicu Eurovoleja.

Izabranice Zorana Terzića su i dalje bez poraza, u osmini finala su pregazile Mađarsku, naredni protivnik je Francuska, u sredu od 20.00.

– Pričali smo puno puta koliko je teško motivisati se u utakmicama koje su unapred dobijene. Moraćemo da poradimo na tome jer opet nas očekuje Francuska, koja je ozbiljan protivnik, ali koju smo dobili glatko u grupi. Podigle su formu, pobedile Belgiju i Hrvatsku. Ovakvim ili sličnim pristupom ne možemo se nadati ničemu dobrom. Svesne smo i to je pozitivna stvar jer vidimo da ovako ne ide i da je teško da se igra i da ne dolazimo do neke željene igre i forme – rekla je Maja Ognjenović i dodala:

– Nadam se da ćemo do srede poraditi na želji i da više bacimo akcenat na nas jer mi kada smo na terenu i na 100 odsto – ne postoji protivnik koji može da nam se suprotstavi – rekla je kapiten Srbije.

Maja će u srijedu odigrati 300. utakmicu za nacionalni tim, te bi to mogao da bude razlog za motivaciju.

– Nisam znala. Sigurno da može, to je ogroman broj utakmica. Kad se osvrnem i vidim koliko godina je prošlo i takmičenja, onda 300 zvuči malo. Mislila sam da možda ima i više. To može da bude motiv – rekla je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Ketamine crystals online
Back to top button