FUDBAL

BURAN FINIŠ PRELAZNOG ROKA Iskusni defanzivac se vratio u Humsku

Dan pošto je srpska fudbalska javnost naslutila povratak Nemanje Miletića (30) u Partizan, crno-bijeli su i zaključili dogovor sa iskusnim defanzivcem. Fudbaler u Humsku stiže kao slobodan igrač, poslije prijevremenog raskida ugovora sa Al Raedom iz Saudijske Arabije i u Humskoj će potpisati ugovor na godinu dana.

Sticaj srećnih okolnosti je ponovo spojio Partizan i Miletića, pošto je iskusni fudbaler iznenada raskinuo sadarnju sa Al Raedom, iako je u protekloj sezoni bio standardan prvotimac i kao nagradu za dobre partije produžio isprva dvogodišnji ugovor za još sezonu.

Međutim, kako je fudbal u arapskim zemljama još na nivou “opita”, bez jasnog plana i strategije, sa konstantnim promjenama timova, pomenuti klub je potom odlučio da sve mijenja iz korijena i zahvalio se svim strancima na saradnji, što je Miletiću omogućilo “čiste papire” i finansijsku nadoknadu za dvije godine unaprijed.

S druge strane, Partizan je još od ljetnjih priprema negdje u fioci imao plan za angažovanjem iskusnijeg štopera koji bi mogao da konkuriše Bojanu Ostojiću, Siniši Saničaninu i Igoru Vujačiću.

Miletić je u prvom mandatu igrao desnog beka, ali sada neće biti pomjeren sa svoje prirodne pozicije. U finišu prelaznog roka Aleksandar Stanojević je dobio još jedno pojačanje u vidu Holanđanina Kvinsija Meninga, ofanzivbca koji stiže iz Tventea.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: boutiq vapes
  2. Povratni ping: see this
Back to top button