FUDBALTRANSFERI

Grizmanov oproštaj: Dao sam sve za ovaj dres

Antoan Grizman se poslije samo dvije godine vraća u Atletiko Madrid i napušta Barselonu. On se dirljivom porukom u srijedu ujutru oprostio od navijača katalonskog kluba.

Grizman ne napušta Barsu u pravom smislu te riječi. On će biti na pozajmici u Atletiku narene sezone, a „jorgandžije“ imaju mogućnost otkupa i to za 40 miliona evra. Teško je vjerovati da Madriđani neće kupiti Grizmana poslije aktuelne sezone, a i Antoanova poruka govori da se on na „Kamp nou“ više neće naći u ulozi Barseloninog igrača.

– Pozdravljam vas i zahvaljujem se na vašoj ljubavi. Dao sam sve za ovaj dres, bio sam u ovom velikom klubu i žao mi je što nisam mogao da više uživam igrajući za vas dok ste na tribinama, ali ponosan sam što sam bio jedan od vas – napisao je Antoan Grizman.

Za Barsu je francuski reprezentaivac odigrao 102 utakmice i dao je 35 golova, a vraća se u Atletiko sa kojim je igrao 257 utakmica. U timu iz Madrida on nije uspio da osvoji titulu šampiona Španije, ali je bio osvajač Lige Evrope 2018. i vicešampion Evrope 2016. godine.

U Barseloni je takođe propustio priliku da bude šampion Španije, a osvojio je samo Kup kralja 2021. godine

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: togelonline77
  2. Povratni ping: พรมรถ
Back to top button