GRAND SLAMTENIS

Zverev oštro po Cicipasu: To nije normalno

Grčki teniser Stefanos Cicipas glavna je tema US Opena poslije prvog kola.

Njemački teniser Aleksandar Zverev žalio se na njega u Sinsinatiju, pošto je rekao da Cicipas ide u toalet kako bi se dopisivao sa ocem i mijenjao taktiku za meč u sred meča.

Sada je Cicipas imao i dugu pauzu za toalet protiv Marija i to je glavna tema u Njujorku.

– Opet se to desilo, to se često dešava. To nije normalno. Desilo se protiv mene na Rolan Garosu, desilo se i protiv Novaka u Parizu. Žalio se u Hamburgu protiv Krajinovića, žalio se protiv mene u Sinsinatiju, a evo sada šta se dešava. Ostali igrači vide sada šta on radi. On je treći teniser svijeta, jedan je od najboljih, ne mora to da radi. Ovo rade djeca i igrači na čelendžerima, ne najbolji igrači svijeta. Smiješ ti da radiš to, ali među igračima je nepisano pravilo da se to ne radi. Nekada i ja poludim, razbijam rekete, ali ne radim to i ponosan sam – rekao je Zverev.

Da li je znao da je Cicipas imao telefon u torbi na Mastersu u Sinsinatiju?

– Nije ga bilo više od 10 minuta, a njegov otac kuca poruke na telefonu. On se vraća, a taktika se skroz promijenila. Svi su to vidjeli. Ili je otišao na magično mjesto ili je pričao sa ocem. Neću da pričam loše o njemu jer je treći igrač svijeta, jedan je od najboljih. Samo se to prečesto dešava – kaže Zverev.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button