KOŠARKAREGION

Volters: Povratak u Zvezdu je bila laka odluka

Američki plejmejker Nejt Volters doputovao je u srijedu u Beograd, i nakon ljekarskih pregleda odmah će se priključiti prvom timu Crvene zvezde.

Volters je tokom avgusta potpisao jednogodišnji ugovor sa crveno-bijelima i tako se vratio u klub sa kojim je u sezoni 2016/2017 osvojio triplu krunu.

Po dolasku u Beograd, Nejt je u kraćem intervjuu govorio o svojim razlozima povratka u Beograd i Crvenu zvezdu i imao poruku za navijače kluba.

– Srećan sam što sam se vratio. Osjećaj je dobar. Spreman sam za početak rada, biće zabavna godina – poručio je Volters.

Biće dosta poznatih lica za Voltersa po povratku.

– Zaista sam uživao kada sam prvi put bio ovde. Poznajem puno saigrača iz tog perioda kao i Erona Vajta sa kojim sam igrao u Litvaniji. Trener se vratio, okruženje mi je poznato i lijepo je vratiti se negdje gdje si bio. Odluka da se vratim je bila laka – nastavlja.

Ističe da Zvezdu očekuje naporna sezona.

– Takmičenje u ABA ligi je jako i svaka utakmica će biti teška. U Evroligi imamo težak raspored, to će biti izazov. Imamo dobar tim i dosta igrača koji se poznaju. Nadam se da će nam to pomoći da dobro startujemo – rekao je.

Naposljetku, osvrnuo se i na navijače.

– Navijači su sjajni. Nadam se da ćemo ove sezone moći da igramo u punoj dvorani. Upravo su mi oni jedna od najsnažnijih uspomena iz prvog mandata. Prave najluđu atmosferu pred kojom sam igrao u karijeri – zaključio je.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: Bloodhunt cheats
Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button