GRAND SLAMTENIS

Đoković: Nadam se da ću staviti ruke na trofej

Novak Đoković iznio je utiske poslije pobjede nad Griksporom i plasmana u treće kolo US Opena.

Đoković je sa 3-0 u setovima savladao Holanđanina za sat vremena i 39 minuta igre.

Poslije meča, na terenu je iznio prve utiske poslije rutinske pobjede.

– Izašao sam na teren sa pravim intezitetom, bio sam fokusiran, bolje sam igrao nego prvi meč. Bila je sjajna atmosfera, uvek je zabavno igrati pred njujorškim navijačima u večernjoj sesiji. Navijači nam mnogo energije daju. Poslednjih 15 meseci su bili jako teški za sve, za sve na svetu, za nas tenisere. Lepo je što ste se vratili – pozdravio je Đoković navijače.

Publika je počela da se vraća u Parizu, tamo je Novak igrao jedan od najvećih mečeva u karijeri protiv Nadala. Poslije se publika vratila na Vimbldonu, pa sada ovdje.

– Fenomenalno je. Sjajan je osećaj. Motivisan sam na terenu i hoću da odem daleko ovde, ali nisam jedini. Nadam se da ću staviti ruke na trofej. Hajde da vidimo šta će biti.

Znamo po šta ide i šta juri. Još pet mečeva do istorije.

– Više je mentalni izazov i emotivni. Fizički se osećam sjajno i mogu da igram nekoliko sati svakog dana, to mi ne smeta. Što se duže igra, ja se osećam bolje i imam više šansi da pobedim. Više je da se nosim sa svime što se dešava van terena, to je teže. Trenutno nisam u Njujorku, ali provodim vreme u gradu pre nego što turnir počne. Ovo je jedan od najzabavnijih gradova, ali kad turnir počne, to je previše za mene. Slavićemo kad dođe vreme za to.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

3 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트
  2. Povratni ping: mp3juices.io
Back to top button