KOŠARKA

Šaras: Ne mislim o Gasolu, ne dajem mu ja platu

Trener Barselone Šarunas Jasikevičius je rekao da nije siguran hoće li Pau Gasol biti u tom timu i naredne sezone, a iz njegove izjave se vidjelo da se on ne pita sasvim oko toga da li će ovaj legendarni košarkaš biti u sastvu ili ne.

Dolazak Paua Gasola nije baš mnogo promijenio u Barseloni što se tiče kvaliteta igračkog kadra. Djelovalo je da bi Barsa i sa centrima koji su tu bili i prije Gasola stigla do finala Evrolige pa se Pauov povratak košarci i Barseloni više gleda kao na romantični pokušaj da se odigra još koja utakmica. Ili sezona. Ne zna se još uvijek hoće li Gasol biti u katalonskom timu, a to ne zna ni trener Jasikevičius.

– Fokusiran sam na ono što imam i ne mislim o Gasolu trenutno. Ako odluči da se priključi kasnije pričaćemo o tome. Ne mogu da kažem da Gasolu, ne plaćam ja njegovu platu. Ako dođe, sješćemo sa klubom i igrač i treneri i vidjećemo da li nam svima odgovara – kaže Šarunas Jasikevičius.

On je rekao da u ovogodišnjem sastavu postoji bolji balans u ekipi i da je zato raskinuta saradnja sa Adamom Hangom.

– Uvijek sam vjerovao u tim. Imamo mlade igrače koji će biti spremni tek za koju godinu. Oni imaju buudćnost i sa njima ne rizikujemo mnogo. Onda će sve zavisiti od njih – kaže Šaras.

(B92)

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Možda Vas interesuje?
Close
Back to top button