RUKOMET

Skupština RS RS: Pod hitno sazvati Skupštinu RS BiH

Članovi Skupštine Rukometnog saveza BiH iz Republike Srpske potpisali su zahtjev za sazivanje vanredne izborne Skupštine RS BiH.

Ovo je jedan od zaključaka današnje Skupštine Rukometnog saveza Republike Srpske koja je održana u Gradišci. Kako je naveo Vladimir Branković razlog što treba da se sazove vanredna izborna Skupština saveza u Sarajevu je što je grubo prekršen član 24.stav 1, Statuta RS BiH, jer od 2018. godine nije održana Skupština.
Članovi Skupštine Rukometnog saveza Republike Srpske jednoglasno su usvojile izveštaje o radu Upravnog odbora kojeg vodi Marinko Umičević kao i Nadzornog odbora našeg Saveza čiji su članovi Darko Savić, Boško Čađo i Mladen Aleksić. Takođe su verifikovani mandati novim članovima Upravnog odbora RS Republike Srpske Vjekoslavu Petričeviću iz Doboja koji je ministar privrede i preduzetništva u Vladi Republike Srpske i Željku Aleksiću, diplomiranom ekologu iz Banjaluke.
Treba spomenuti da je Umičević podnio informaciju o stanju u RS BiH naglasivši da je ono izuzetno teško. Delegati su na Skupštini usvojili prijedlog izmjena Statuta RSRS kao i program rada za sezonu 2021/2022.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: Watch hot xxx video
  2. Povratni ping: vigrxplus
Back to top button