RUKOMET

Slogi trofej Kupa Srpske, nagrade Stankoviću i Bogdanoviću

Rukometaši Sloge po šesti put osvojili su Kup Republike Srpske, pošto su u finalu dobili Leotar sa 27:26 (14:12).
Bila je ovo zanimljiva i neizvjesna utakmica u kojoj su nijanse odlučile pobjednika. Timovi su se često smenjivali u vođstvu da bi na kraju više sreće i umijeća imali igrači iz Doboja. Najzaslužniji za trijumf je Milutin Bogdanović sa 18 odbrana, dok je Vladimir Stanković dao sedam golova, jedan manje Vladan Đurđević, a dva u vrlo važnim trenucima kada je ekipa Dejana Vasilića imala igrača manje u 51. minutu. U poraženom timu Aleksandar Milojević je dao devet pogodaka.
Prelazni pehar kapitenu Borislavu Stankoviću uručio je Denis Šulić, predsjednik ORK Kozara, a pehar u trajno vlasništvo Marinko Umičević, predsjednik Rukometnog saveza Republike Srpske.
Za najboljeg igrača proglašen je Vladimir Stanković član Sloge, a njegov saigrač Milutin Bogdanović je najbolji golman, dok je prvi strijelac sa 17 golova Aleksandar Milojević (Leotar).
Sve u svemu bila je ova prava rukometna svetkovina koja se održavala pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović. Sjajan organizator bio je RS Republike Srpske na čelu sa predsjednikom Marinkom Umičevićem, a dobar domaćin bio je ORK Kozara iz Gradiške.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button