FUDBAL

Milenković: Skromno do pobede; Gudelj: Bolji smo od Irske VIDEO

Srpski fudbaler Nikola Milenković rekao je da je selekcija Republike Irske “nezgodna”, ali da će njegov tim dati sve od sebe da u Dablinu pobijedi.

Fudbalska reprezentacija Srbije igra sutra u Dablinu protiv selekcije Republike Irske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru.

– Pobeda je imperativ, a s druge strane treba da budemo skromni i da verujemo u nas i naše kapacitete, da budemo ambiciozni i da damo sve od sebe da odnesemo kući sva tri boda – rekao je Milenković za sajt Fudbalskog saveza Srbije.

Poslije četiri odigrane utakmice, Srbija je prva na tabeli Grupe A sa deset bodova, koliko ima i Portugal, dok je Republika Irska četvrta sa jednim osvojenim bodom.

– Nezgodni su, bilo je i u Beogradu teško, sigurno da će ovde biti teže. Biće to utakmica sa puno duela, oni su navikli tako da igraju, sa mnogo dugih lopti. Mi ćemo pokušati da igramo našu igru kao što to radimo kroz cele kvalifikacije… Videćemo da li ćemo uspeti, nadamo se pobedi – rekao je Milenković.

I Nemanja Gudelj se složio da utakmica u Dablinu neće biti laka.

– Irska ima dobar tim, pokazali su to protiv Portugala gde su rano poveli 1:0 i držali rezultat do 80. i nekog minuta dok Ronaldo nije rešio utakmicu. Tu su pokazali da umeju da budu čvrsti, da je protiv njih teško igrati – rekao je Gudelj.

– Ali, mi verujemo u sebe, znamo da imamo bolji tim. Došli smo ovde po tri boda – istakao je on.

Utakmica Republika Irska – Srbija igra se sutra od 20.45 na stadionu Aviva u Dablinu.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button