FUDBAL

Napadač Partizana napustio reprezentaciju

Rikardo Gomeš, napadač Partizana, napustio je reprezentaciju Zelenortskih ostrva i vraća se u Beograd.

Kako je objavio Fudbalski savez Zelenortskih ostrva, fudbaler Partizana je zbog povrede napustio reprezentaciju i vraća se u Srbiju.

Rikardo je neposredno pred kamp prijavio povredu i priča se da je trenirao bez lopte neko vrijeme i bio pod konstantnim nadzorom ljekara i pod terapijama, pa nije igrao protiv Centralnoafričke republike, a meč je završen 1:1.

Rikardo Gomeš je jedan od najboljih igrača svoje zemlje i odsustvo se osjetilo, a povodom svega toga je Fudbalski savez Zelenortskih ostrva izdao i saopštenje, prenosi Mozzartsport:

– Igrač je obavijestio ljekarski tim i stručni štab po dolasku u kamp da je povrijeđen i od tada je imao samo jedan kondicioni trening. Takođe je obavijestio i da nije fizički u stanju da bude dio tima protiv Centralnoafričke Republike, čak ni kao rezerva…

Isti igrač je 4. septembra odlučio da napusti hotel u kojem je ekipa smještena. Želimo da informišemo sve da su uslovi putovanja i smještaja isti za sve članove delegacije reprezentacije i jedna od glavnih karakteristika državog tima su jedinstvo i spremnost na žrtvovanje svakog ko sa ponosom brani boje Zelenortskih ostrva.

Svih 26 fudbalera koji su trenutno u sastavu reprezentacije, kao i oni koji nisu trenutno tu, moraju da budu na usluzi nacionalnom timu i da poštuju odluke stručnog štaba, koje podrazumijevaju da se bude starter, iskorišćena izmjena ili neiskorišćena ili čak da se ni ne bude u protokolu. Jedinstvo tima je iznad svakog pojedinca.

Želimo Rikardu Gomešu sve najbolje na privatnom i profesionalnom planu – stoji u saopštenju.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button