FUDBAL

Radila je u prodavnici, sada šeta crvenim tepihom: Kako je Ronaldo pao na Georginu

Kristijano Ronaldo (36) ispričao je kako se zaljubio u bivšu radnicu u novom dokumentarcu na Netfliksu pod nazivom “Ja sam Georgina” i rekao da nikada nije očekivao da će tako brzo “pasti” na ljepoticu.

U dokumentarcu kaže: “To se dogodilo u djeliću sekunde. Nikada nisam mislio da ću tako brzo moći da se zaljubim u nju, nisam to očekivao. Georgina je žena u koju sam potpuno zaljubljen.

Takođe, Georgina je priznala u pretpremijeri prve serije emisije da joj se “život promijenio” kada je prije pet godina upoznala Kristijana, sa kojim ima trogodišnju ćerku Alanu.

– Imam 27 godina i prije pet godina moj život se promijenio. Bio je četvrtak, ljeto, kada sam upoznala Kristijana, izlazila sam iz radnje kada je ušao zgodan muškarac visok skoro dva metra – ispričala je tada.

Kristijano, otac Kristijana mlađeg (11) i četvorogodišnjih blizanaca Eve i Matea, upoznao je Georginu dok je radila u prodavnici Guči u Madridu u Španiji.

Kako piše “The Sun”, Alvaro Dijaz, dorektor Netfliksovog zabavnog programa, rekao je lokalnim medijima: “Georgina je potpuno iskrena i u dokumentarcu se vidi kako se njen život promijenio od toga da nema ništa do apsolutno svega.

– “Ja sam Georgina” ima snažnu poruku. Georgina je od prodaje luksuznih stvari došla do toga da istu može da nosi i pokaže na crvenom tepihu.

– Ona je bila obična mlada žena čiji se život dramatično promijenio jednog dana. Odlazila je sa posla i naišla je na ljubav svog života. Ko o tome nije sanjao? – navodi Dijaz.

Još uvijek nije poznat datum premijere dokumentarca “Ja sam Georgina”.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button