GRAND SLAMTENIS

„Sad sam ‘debela svinja’, dobiću 9 miliona prijetnji smrću“

Američka teniserka Šelbi Rodžers kaže da će, poslije poraza od Eme Radukanu 6:2, 6:1, dobiti mnogo ružnih poruka na društvenim mrežama.

Prije poraza u osmini finala, Rodžers je u trećoj rundi eliminisala Ešli Barti.

– Neko me je prije neki dan pitao koji bih savjet dala, a to je da se nikada ne leti visoko, niti da se pada nisko, poslije svakog meča. Poslije pobjede kao što je bila ona nad Barti, svi je tretiraju kao finale, prilaze mi na terenima i čestitaju. Teško je zadržati perspektivu, trudiš se da to ignorišeš… Izvinite, ljudi, ali trudiš se da ignorišeš medije jer svi govore o tome i prave od tebe priču turnira – rekla je Rodžers i dodala:

– Naravno da u tim trenucima cijenimo to što smo u centru pažnje, ali onda se desi poraz kao danas – imaću devet miliona pretnji smrću i šta sve ne. To su dva ekstrema, od jednog se brzo dođe do drugog. U ovoj fazi karijere, već sam navikla na to. Za mene je sada izazov da te velike pobjede nadgradim.

I Sloun Stivens je poslije poraza otkrila ružne poruke koje je dobijala na internetu.

– Voljela bih da društvene mreže ne postoje. One su sada veliki dio marketinga, imamo ugovore, moramo da objavljujemo određene stvari. Sada kad bih vam dala da prođete kroz moj profil vjerovatno sam debela svinja i još neke riječi koje sada ne mogu da izgovorim. Probaš to da ne shvataš lično, ali to je ružna strana sporta. Trudiću se da se koncentrišem na važne stvari, a ne na komentare koji ljudi šalju iz podruma u maminom stranu. Ipak, nekada ti uđu u glavu. Društvene mreže ne mogu da kontrolišu to kako ću da treniram i šta ću dalje da radim, ali željela bih da ne postoje – zaključila je 28-godišnja Rodžers.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

  1. Povratni ping: 방콕마사지
Back to top button