ODBOJKA

BOLJI DANI ZA OK BORAC Cvijanović: Podržaćemo ovaj sjajani kolektiv

Odbojkaški klub Borac proslavio je 20. rođendan, a ako je suditi prema proslavi, ujedno i obećanjima na donatorskoj večeri imaće i mnogo realnije šanse da u skoroj budućnosti napravi iskorak.

Naime, obilježavanju rođendana prisustvovala je i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović koja je tom prilikom istakla da institucije Srpske pomažu sportske kolektive i da će pomoći funkicionisanje Borca.

– Želimo podržati sjajne momke i djevojke u ovom sportskom kolektivu u nastojanjima da ostvare zacrtane ciljeve – rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da je dobra atmosfera u ovom odbojkaškom klubu nešto što je važno za ostvarivanje ciljeva.

– Pokušavamo svaki put da pomognemo, osim onih redovnih sredstava koja su na raspolaganju. Podržaćemo mušku i žensku ekipu Odbojkaškog kluba Borac, a institucije Srpske služe za podršku sjajnim kolektivima – dodala je Cvijanovićeva.

Predsjednik kluba Aleksandar Dakić naglasio je da je cilj da ovaj klub napreduje svake godine i da ostvaruje što bolje rezultate.

– Zahvalni smo svim prijateljima kluba i sponzorima, a posebno institucijama Republike Srpske što nam pomažu i u ovim teškim vremenima. Siguran sam da će tako biti i u narednom periodu – rekao je Dakić.

On je uručio zahvalnicu Cvijanovićevoj, predstavnicima Ministarstva porodice, omladine i sporta Republike Srpske, direktoru Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vladi Đajiću, bivšim igračima i trenerima kluba, predstavnicima ustanova i firimi koje pomažu rad kluba.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button