BIHRUKOMET

LIJEPA VIJEST ZA KLUBOVE Kotizacije prepolovljene

Na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora RS BiH donijeta je odluku da se smanji kotizacija za obje konkurencije u Premijer ligi BiH.

– Tako će klubovi u muškoj Premijer ligi BiH plaćati 2.000, umjesto dosadašnje 4.000 i to u dvije rate po 1.000 KM po polusezoni. Za žensku Premijer ligu BiH kotizacija će iznositi 1.000 KM, umjesto dosadašnjih 2.000 KM, te će se ista plaćati u dvije jednake rate – 500 KM po polusezoni – saopšteno je iz RS BiH.
Ovo je lijep svijest za klubove s obzirom da većina kuburi sa finansijskim poteškoćama, pa im je svaka pomoć dobro došla.
Usvojene su i liste sudija i delegata/kontrolora za sezonu 2021/22, prema prijedlozima matičnih saveza.
Članovi UO RSBiH usaglasili su predstojeće aktivnosti, koje se odnose na tekući rad Saveza, a donijete su odluke i oko raspodjele sredstava, te obezbjeđivanje budžeta za sve muške i ženske selekcije.

– Naša je obaveza da svim reprezentativnim suselekcijama omogućimo maksimalne uslove za rad. UO RSBiH daje podršku selektoru muške seniorske reprezentacije Ivici Obrvanu i nadamo se da ćemo u narednom periodu u punom kapacitetu izvršavati obaveze, koje imamo – stoji u saopštenju.
Takođe, dodali su da ne razumiju odluku Marka Panića da ne igrat za reprezentaciju dok je Obrvan selektor. Na kraju, konačno je jednoglasno usvojen prijedlog ugovor sa kompanijom “BH telekom” koja će u narednom periodu biti generalni sponzor saveza.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button