BIHRUKOMET

DODIK OBEĆAO UMIČEVIĆU U januaru podrška rukometnim klubovima

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poslije razgovora sa Marinko Umičevićem, predsjednikom Rukometnog saveza Republike Srpske obećao je da će u januaru iduće godine pomoći klubove Prve i Druge lige Republike Srpske. Istovremeno je dao bezrezrevnu podršku Umičeviću koji je do sada uradio dosta dobrih stvari za rukometni sport Srpske. – Razgovor je bio više nego prijatan i ono što mi je izuzetno drago, a to je, da će Dodik pomoći naše prvoligaške i drugoligaške klubove koji se nalaze u teškoj novčanoj situaciji. Ovom prilikom sam ga upoznao sa stanjem u rukometu, ali i u invalidnom sportu – izjavio je Umičević.
Dodao je da je Dodik itekako upoznat sa svim aktivnostima Saveza.

– Vidio sam da ima sve informacije i to ma posebno raduje i daje motiv za daljni rad. Upoznat je da se nedavno u Jagodini održao prvi Svesrpski kup
za rukometašice, da je u našoj Omladinskoj ligi nastupilo preko 100 ekipa, da je na visokom nivou održan finalni turnir Kupa za rukometaše u Gradišci i sve do našeg Upravnog odbora i redovne Skupštine na kojima su sve odluke bile jednoglasne. Drago mi je što je Dodik našao slobodno vrijeme za razgovor, još sam srećniji što je spreman da nam pomogne kao što je to činio i ranije. Poslije ovog ugodnog sastanka izašao sam više nego prezadovoljan, jer sada očekujem još bolje dane za rukomet i klubove kao i sport Republike Srpske u cjelini – sa dosta optimizima je zaključio Umičević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button