EVROPSKE LIGEFUDBAL

SKUPO GA KOŠTALO NASILJE Boateng mora da plati 1,8 miliona bivšoj djevojci

Nekadašnji fudbaler Bajerna iz Minhena Džerom Boateng kažnjen je sa 1.800.000 evra, nakon što je optužen da je napao svoju bivšu devojku i majku svojih ćerka bliznakinja.

Fudbaler koji je potpisao ugovor sa Lionom u septembru, optužen je da je fizički napao djevojku tokom odmora 2018. godine, a kako tužioci tvrde on je kriv za tjelesne povrede nanijete djevojci identifikovanoj kao Šerin S.

Fudbaler je odbacio optužbe, tvrdivši da nije kriv, ali presuda je ipak rekla drugačije, pa će morati da plati ogroman finansijski iznos.

Uoči početka suđenja, tužioci su izjavili da je Boateng bacio lampu i kutiju za hlađenje na svoju bivšu parnterku, a napad se navodno dogodio na Karibima prije tri godine. Pravni savjetnici takođe navode da je Boateng uvrijedio Šerin S, udario je i takođe joj povukao kosu.

Boateng je pokušao da se spasi, tako što je rekao da su se samo posvađali zbog partije karata, a kasnije je dodao i da je njega ona udarila, povrijedivši mu usnu, da bi je on tek onda odgurnuo.

Potom je rekao takođe i da je ona bacila jastuk na sto, a da je on oborio lampu.

Sud je saslušao četiri svjedoka povezana sa ovim događajem.

Inače, Boiateng se na ružan način rastao i od druge partnerke Kaise Lenhart, a nekoliko dana nakon toga njemačka manekenka je pronađena mrtva u stanu. U to vrijeme defanzivac je bio na prirpemama sa Baajernom, ali je po okončanju veze naveo da je prekid bio najbilja opcija za njega ai porodicu, te optužio partnerku da je alkoholičarka i da joj je potrebna pomoć.

Boateng je nedavno okončao desetogodišnju epizodu u Bajernu, a za to vrijeme je odigrao 364 nastupa za velikana Bundeslige i osvojio 22 trofeja-uključujući dvije Lige šampiona i devet titula prvaka Njemačke.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

One Comment

Back to top button