FUDBAL

Grizmanova supruga postigla sjajan gol, navijači traže da Atletiko i nju dovede VIDEO

Supruga Antoana Grizmana, Erika Čoperena, pokazala je da su fudbalski geni u njihovoj porodici veoma moćni, jer je na predstavljanju svog partnera u Atletiko Madridu postigla sjajan gol i postala je hit na društvenim mrežama.

Jorgandžije su Grizmana doveli na pozajmicu iz Barselone uz mogućnost otkupa 2022. godine za 40 miliona evra, a na predstavljanju se pojavila i njegova supruga koja je u jednom trenutku odlučila okušati svoj udarac.

Erika je odlično šutirala s 15-ak metara i loptu je plasirala u same rašlje, a video se vrlo brzo proširio na društvenim mrežama, gdje su navijači kluba iz Madrida u šaljivom tonu napisali da bi Atletiko trebao i njoj ponuditi angažman.

Istovremeno, predsjednik kluba Enrike Sereso koji je dočekao Grizmana i njegovu suprugu, kazao je Francuzu: – Trebao si poslušati Eriku jer je uvijek željela da ostaneš u Atletiku.

Navijači Atletika su veoma ljuti zbog načina na koji je Grizman otišao iz kluba i smatraju ga izdajnikom, te su mu nakon povratka poručili da neće zaboraviti i oprostiti odlazak u Barselonu koji je “gurao” svim silama.

Antoan sada želi vratiti ljubav navijača, a prvo što je učinio je šišanje kose, što su pristalice Jorgandžija često tražile, s obzirom da je Francuz nakon odlaska u Barsu pustio kosu.

Grizman je u pet sezona u Atletiku nastupio ukupno 257 puta u svim takmičenjima, a postigao je 133 pogotka. Za Barselonu je odigrao 102 meča i postigao 35 pogodaka uz 17 asistencija.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button