EVROPSKE LIGEFUDBAL

RONALDO SPREMAN ZA DRUGI DEBI Biću nervozan kao prije 18 godina

Fudbalere Mančester junajteda u subotu od 16 časova očekuje meč protiv Njukasla, ali to neće biti kao i svaka druga utakmica jer će se na “Old Traford” vratiti miljenik navijača ovog kluba Kristijano Ronaldo.

Portugalac je tokom reprezentativne pauze odigrao samo utakmicu protiv Irske, gdje je golovima u 89. odnosno 96. minutu donio svojoj reprezentaciji pobjedu i zadržao je na prvom mjestu u grupi sa Srbijom. Međutim, čak i on je priznao da je poprilično nervozan jer će poslije 12 godina ponovo igrati u dresu Junajteda, plus pred domaćim navijačima.

– Od momenta kada sam sletio u Mančester osjetio sam dobru energiju, to su ljudi koji su me gledali kako sam rastao i napredovao. Došao sam sa 18 godina, pun strasti za fudbalom i dokazivanjem. Kada sam debitovao u dresu kluba 2003. godine bio sam izuzetno nervozan jer nisam očekivao da budem starter, čak ni da uđem sa klupe. Biću nervozan i u subotu protiv Njukasla, ali sam sada mnogo zreliji, iskusniji i spreman sam za sve izazove – izjavio je Ronaldo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button