FUDBALREGION

Stanojevićč bijesan: Suma nije ispoštovao klub, ko zna kada će zaigrati

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nije krio nezadovoljstvo fudbalerom tog tima Sejdubom Sumom.

Suma je odlučio da otputuje u Gvineju i nastupi na meču kvalifikacija za Mundijal u Kataru 2022, iako mu je nakon meča sa Santa Klarom dijagnostifikovana ruptura butnog mišića. Zbog toga su čelnici „crno-bijelih“ obavijestili tamošnji savez da ne računa na Sumu.

– Lekari su bili izričiti da zbog povrede Suma ne putuje na reprezentativno okupljanje. Poslali su zvaničan dopis FS Gvineje da nije spreman. Sve sa pratećom dokumentacijom da nije sposoban da igra. Uprkos tome, Suma nije ispoštovao ni klub, ni proceduru. Otišao je u Gvineju na svoju ruku, igrao meč i sve nas uveo u problem. Možete to da nazovete kako god hoćete, ali Partizan je veliki, nijedan pojedinac ne može da bude iznad kluba – rekao je.

Ističe da je konačna procjena Sumine povrede pitanje za medicinski dio osoblja.

– To je pitanje za doktora, ali to je za mene sada nebitno. Dobio je zadatak da radi terapije, da se leči, da bude pod tretmanom. Stvarno ne znam i ne zanima me. Nama je svaka utakmica derbi. Meni je u Kragujevcu meč u subotu kao derbi, važna utakmica. Naravno, Suma nije u konkurenciji, a kada će biti, ne znam stvarno – zaključuje Stanojević.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button