BIHFUDBAL

LEOTAR JOŠ POSTI NA “POLICAMA” Krunić nezadovoljan suđenjem

Fudbaleri Leotara doživjeli su peti poraz u sezoni, a bodove sa „Polica“ ovaj put odnio je Zrinjski golom Danijela Juranovića u 27. minutu.

Golman Risto Perišić nije najbolje reagovao i lopta je prešla preko gol linije. Imali su gosti i prije i poslije toga nekoliko dobroh šansi, a imao ih je i Leotar. Najbolju je propustio Miloš Sekulović u samoj završnici kada je loptu sa gol linije izbacio Nemanja Bilbija.

Po završetku meča došlo je do gužve jer su igrači pokušali da svedu neke račune, ali se sve brzo smirrilo. Trener domaćih Branislav Krunić bio je zadovoljan igrom svojih izabranike, ali ne i sudijskom trojkom na čelu sa Aleksandrom Njegomirovićem kome je više puta prigovarao tokom meča.

– Mogao bih da komentarišem mnogo toga, ali prvo bih trebao da čestitam Zrinjskom i čestitam im. Da li su pobijedili zato što su bili bolji ili srećniji ne znam, vidjećemo analizu utakmice. Mojim igračima ništa ne mogu da zamjerim, borili su se i parirali rivalu. Ostaje žal jer nismo iskoristili neke prilike, a protivnik je pobijedio iz tog šuta kada lopta nije dodirnula mrežu. Vjerujem da ćemo nastaviti da rastemo i da ćemo u narednim utakmicama ostvariti bolje rezultate – poručio je Krunić.

Strateg Zrinjskog Sergej Jakirović smatra da je njegova ekipa zasluženo slavila.

– Mislim da smo kontrolisali meč, a trebalo je ranije da ga riješimo. Pogodili smo prečku i imali tri prilike preko Bilbije koji nije pogodio, ali eto na kraju nas je spasio poslije kornera iz kog može svašta da se desi. Nije lako igrati protiv Leotara na ovom terenu, a mislim da smo zasluženo pobijedili – istakao je Jakirović.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button