BIHFUDBAL

Novo rukovodstvo Tekstilca ima jasne ciljeve

Novi predsjednik Skupštine Tekstilca je Siniša Ružojčić, koji će na toj poziciji naslijediti Predraga Drinića. On je rekao da je kandidaturu prihvatio bez mnogo razmišljanja, s obzirom da voli klub i svoj grad.

– Sa ostalim članovima uprave daću sve od sebe da od Tekstilca napravimo stabilan prvoligaški kolektiv o kojem će svi pričati u superlativu. I do sada smo bili za primjer drugim klubovima u mnogim stvarima, ali prostora za napredak ipak ima. Dobra stvar svakako jeste to što je klub finansijki stabilan zbog većih izdvajanja lokalne zajednice i sponzora, kao i što je novoformirani Upravni odbor ozbiljno shvatio svoju ulogu. Sa druge strane definitivno nam predstoji jačanje sportskog, ali i drugih sektora, te potpuna afirmacija Omladinskog pogona koji je ostvario veliki napredak u proteklom periodu i naših mladih fudbalera koji trebaju biti nosioci kluba – poručio je Ružojčić.

Pored predsjednika Skupštine kluba, delegati su jednoglasno izabrali i Upravni odbor u kojem se nalazi šest članova, uz mogućnost kooptiranja još jednog člana koji je predviđen Statutom kluba.  Predsjednik Upravnog odbora u narednom mandatu biće Zlatko Šogorović, a članovi Dušan Reljić, Milanko Balešević, Milomir Damjanović, Đorđe Reljić i Predrag Drinić. – Htio bih ovim putem da se zahvalim delegatima koji su mi dali povjerenje i izabrali me za novog presjednika kluba. Svjestan sam svih obaveza koje me očekuju u narednom periodu i nadam se da uz podršku svih ljudi u klubu neću vas razočarati – istakao je Šogorović.

Na kraju, u Nadzorni odbor izabrani su Davor Pijetlović, kao predsjednik, te članovi Boris Nikolić i Željko Kosjer.

Dervenćani će danas u okviru petog kola Prve lige Republike Srpske gostovati Slaviji od 16:30 časova, a u ostalim susretima sastaju se: Ljubić – Drina, Podrinje – Sutjeska, Borac – Omarska, Alfa Modriča – Zvijezda 09, Budućnost – Sloboda (NG), dok će u derbiju kola Kozara ugostiti Krupu. Svi mečevi počinju u subotu od 16:30 časova, a Željeničar ST i Sloga igraju u nedjelju u istom terminu

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button