EVROPSKE LIGEFUDBAL

Ronaldo: Junajted je nevjerovatan, jako sam ponosan

Kristijano Ronaldo je još jednom pokazao zašto ga navijači na “Old Trafordu” smatraju legendom.

Poslije dvanaest i po godina otkako je odigrao posljednji meč u dresu Junajteda, Ronaldo je izašao ponovo na teren u timu “crvenih đavola” i na povratničkom debiju postigao dva gola u pobjedi nad Njukaslom od 4:1.

Time je Junajted stigao do treće pobjede i trenutno čelne pozicije u Premijer ligi.

Kristijano je postigao gol u nadoknadi prvog poluvremena, a potom i drugi u 62. minutu za 2:1 poslije sjajnog prodora i asistencije Luka Šoa.

Na “Old Trafordu” se svih 90 minuta moglo čuti skandiranje Portugalcu u tonu navijačke pesme “Viva Ronaldo”.

– Kada je počeo meč bio sam nervozan, kunem vam se. Mislim da je to bilo normalno, nisam očekivao da skandiraju moje ime cijeli meč. Tako da sam bio jako nervozan. Možda to nisam pokazao, ali kao što sam rekao, doček je bio nevjerovatan. Ovdje sam da pobjeđujemo, da pomognem timu i da klub vratimo tamo gdje mu je mjesto – poručio je Kristijano u izjavi za BBC.

Bivši igrač Reala i Juventusa kaže da je sa nestrpljenjem očekivao da izaže na teren.

– Prvi gol je bio sjajan momenat. Prošle noći sam mislio o tome kako želim da igram dobro i da pokažem da sam sposoban da pomognem timu. Kada je krenuo meč osjetio sam super nervozu, pjevali su mi. Ovaj klub je nevjerovatan. Osjećam se tako ponosnim, uradiću sve da budu ponosni na mene – dodao je Ronaldo.

Ole Gunar Solskjer je rekao da je oduševljen što ponovo vidi osmijehe na licima navijača. Ronaldo je pohvalio i njega i klupske kolege.

– Imamo fantastičan, mlad tim sa fantastičnim trenerom. Moramo da dižemo samopouzdanje, tim mora da sazrijeva ako želimo da osvojimo Ligu šampiona. Mislim da smo na dobrom putu. Moramo da pobjeđujemo, gradimo tim i ja sam tu da pomognem – zaključio je Ronaldo.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: 토렌트 다운
Back to top button