FUDBALREGION

Stanković: Prelepo veče, ali ne smemo da mašimo zicere

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković iznio je utiske poslije pobjede nad ekipom Proletera u okviru osmog kola Superlige Srbije (3:0).

Dejan Stanković je proslavio 43. rođendan, a navijači Zvezde slavili su 58. rođendan stadiona “Rajko Mitić”.

Proslavu su fudbaleri uljepšali sigurnom pobjedom.

– Prelepo veče, hvala navijačima na puno emocija. Isti dan se proslavlja rođendan Marakani i meni, to kad se spoji u jedno bude izuzetno emotivno. Mnogo dobra utakmica, kao što smo priželjkivali. Jedino što mogu da prigovorim je ta završnica, imali smo 10 zicera sa pet ili šest metara, to moramo da rešavamo, da već u petnaestom minutu bude rezultat kakav hoćemo. Ne želimo da do 75. minuta, ne mogu da kažem da brinemo, ali da ranije rešavamo utakmicu, kako bismo imali prostor za veću rotaciju. Idemo dalje, posle pauze smo dosta dobro izašli, odigrali kvalitetan meč. Sad ulazimo u dve utakmice koje su mnogo važne za ceo klub i naše navijače – istakao je Stanković.

Govorio je Stanković i o navijačima koji su napravili fenomenalnu atmosferu i na sjajan način obilježili rođendan stadiona “Rajko Mitić”.

– Fenomenalan vetar u leđa je publika, 20 hiljada ljudi, mogu samo da im se zahvalim i da ih pozovem da dođu u što većem broju. Uvek nam pružaju podršku i verujem da će ih biti još više – poručio je Stanković.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

Back to top button