BIHFUDBAL

Borac protiv Širokog traži priključak ka gornjem domu

Fudbaleri Borca na otvaranju devetog kola Premijer lige u petak od 20 časova dočekuju Široki Brijeg i nadaju se da će upisati drugu pobjedu u sezoni.

Da im je neko pričao da će u devetoj utakmici juriti tek drugu pobjedu poslije šampionske sezone sigurnom mu ne bi vjerovali, ali su činjenice takve. Zato je meč sa starim rivalom vrlo važan. Zna to i trener Nemanja Miljanović koji podvlači da je forma njegovog tima u usponu.

– Očekuje nas tvrd meč i veoma jak protivnik koji je u dosadašnjem dijelu prvenstva primio malo golova, ali je malo i dao. Vole da imaju posjed, imaju svoj sistem igre od kojeg ne ostupaju. Dovođenjem Mujana i Blagaića su dobili ono što im je trebalo u završnom napadačkom dijelu i sigurno je da će biti bolji. Mi igramo kući i kao na svakom meču idemo na tri boda. To je jedini rezultat koji nas zanima. U uzlaznoj smo formi, ekipa raste tako da se nadam da ćemo protiv Širokog prikazati najbolju partiju u dosadašnjem dijelu sezone – poručio je Miljanović.

Napadač Jovo Lukić se takođe vraća u formu poslije povrede i svi se nadaju da bi već sutra mogao započeti novu golgetersku seriju.

– Široki je zaista tvrd rival, tako da nas očekuje teška utakmica. Ipak kao što je trener rekao, u sve boljoj smo formi tako da nam je potreban trijumf i nadam se da ćemo ga ostvariti. Kao i ekipa, i ja igram sve bolje. Imao sam dugu pauzu osam mjeseci, bilo je malo straha na povratku ali sad radim sve bolje, tako se i osjećam, pa se nadam da ću kao i ekipa biti sve bolji – poručio je Lukić.

Borac u ovom duelu ne može računati na defanzivca Đorđa Milojevića i krilnog igrača Milana Vušurovića, dok Strahinja Bošnjak još nije registrovan.

Prikaži Više

POVEZANI ČLANCI

2 Comments

  1. Povratni ping: health tests
  2. Povratni ping: 티비위키
Back to top button